Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home, crític després d'un accident de trànsit a la Ma-13.

Un home, crític després d'un accident de trànsit a la Ma-13.

PALMA, 19 Nov.

Un home, de 35 anys d'edat, ha resultat ferit crític, aquest dissabte nit, després d'haver patit un accident de trànsit a l'autopista Ma-13, en direcció a Alcúdia (Mallorca).

Segons ha informat el SAMU 061 als mitjans de comunicació, el succés ha tingut lloc a les 21.30 hores d'aquest dissabte, quan en el quilòmetre 38 de l'autopista Ma-13, en direcció a Alcúdia, entre la sortida de Campanet i Ullaró, s'ha produït un accident de trànsit casual greu.

Un ocupant del cotxe accidentat, el conductor del vehicle, ha quedat atrapat a l'interior d'aquest, com a conseqüència del succés, resultant ferit de gravetat.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat Bombers de Mallorca, que han procedit a l'extracció del ferit; així com una ambulància de suport vital bàsic i una altra de suport vital avançat.

L'ambulància de suport vital avançat ha assistit al home, de 35 anys d'edat, qui estava inconscient, amb un traumatisme cranial greu.

Finalment, els professionals sanitaris han procedit a l'assistència inicial avançada del ferit i al trasllat d'aquest fins a l'Hospital Universitari de Son Espases.