Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home detingut a Eivissa per intentar cremar el vaixell de la seva exparella. Un home detingut a Eivissa per intentar cremar el vaixell de la seva exparella.

Un home detingut a Eivissa per intentar cremar el vaixell de la seva exparella.

Un home detingut a Eivissa per intentar cremar el vaixell de la seva exparella.

IBIZA, 6 de març.

Agents de la Policia Nacional a Eivissa han detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de intentar cremar el vaixell en el qual es trobava la seva exparella i enviar-li més de 100 missatges al dia.

Segons ha informat la policia aquest dimecres, els fets van tenir lloc el 29 de febrer cap a les 00.20 hores, quan una dona es va presentar a les dependències policials per interposar una denúncia al grup d'investigació UFAM.

Els agents van tenir coneixement que l'exparella de la víctima havia intentat cremar l'embarcació en la qual es trobava prenent alguna cosa amb un amic. Segons la policia, la víctima i el seu acompanyant van observar que s'havia produït foc en una zona del vaixell, després que s'hagués llançat un objecte a la coberta de l'embarcació.

Després d'aquest incident, la víctima va començar a rebre missatges del seu exparella fent al·lusió al fet que ell havia estat l'autor de la mencionada temptativa d'incendi, pel que la dona va decidir acudir a dependències policials per interposar una denúncia.

La víctima va reflectir també una sèrie d'agressions físiques i psicològiques sofertes durant la relació, arribant a rebre fins a 100 missatges al dia per part d'aquest.