Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home detingut a Eivissa per simular haver estat assaltat per donar part a l'assegurança. Un home ha estat detingut a Eivissa per simular un assalt per a presentar una reclamació a l'assegurança.

Un home detingut a Eivissa per simular haver estat assaltat per donar part a l'assegurança.

Un home ha estat detingut a Eivissa per simular un assalt per a presentar una reclamació a l'assegurança.

IBIZA, 13 de maig.

La Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat britànica com a presumpte autor d'un delicte de simulació de delicte, al fingir que havia estat assaltat amb la intenció de donar part a l'assegurança.

Segons ha informat aquest dilluns l'Institut Armat en un comunicat, el passat 8 de maig va comparèixer una persona a la Guàrdia Civil de Sant Antoni. El motiu era denunciar un assalt que havia patit aquest mateix dia de matinada.

Aquesta persona va manifestar que dos desconeguts de la seva mateixa nacionalitat l'havien sorprès al carrer i, després d'amenaçar-lo, li van prendre el rellotge i la seva cartera amb 70 euros.

Iniciada la investigació, els agents de la Guardia Civil van comprovar que el relat no es corresponia amb la realitat. En citar a la tarda a la suposada víctima, aquesta va reconèixer que era mentida el denunciat i que la seva intenció era donar part a l'assegurança, tot i que encara no li havia donat temps a fer-ho.

Per això, es va procedir a la seva detenció en dependències oficials per un delicte de simulació de delicte.