Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home detingut per agredir una dona i una persona que va sortir en la seva defensa a un hipermercat de Palma. Un home detingut per agredir una dona i una persona que va sortir en la seva defensa a un hipermercat de Palma.

Un home detingut per agredir una dona i una persona que va sortir en la seva defensa a un hipermercat de Palma.

Un home detingut per agredir una dona i una persona que va sortir en la seva defensa a un hipermercat de Palma.

PALMA, 8 Març.

La Policia Local de Palma ha detingut un home per agredir una dona i un testimoni que va sortir en defensa de la mateixa en un hipermercat situat al barri de Cas Capiscol.

Segons ha informat el cos municipal en nota de premsa, els fets van tenir lloc el passat 4 de març, cap a les 21.00 hores.

D'acord amb el relat dels testimonis, l'agressor, de 37 anys i nacionalitat búlgara, va començar a insultar una dona sense motiu aparent i, quan ella li va demanar que deixés de molestar-la, ell va respondre llançant-li una ampolla sobre la roba.

Acte seguit, es va baixar els pantalons, mostrant les seves parts íntimes, i va propinar un cop a la cara i una empenta a la dona, fent-la caure al terra.

En aquest moment, un dels testimonis va intervenir per evitar que continués l'agressió, rebent diversos punys a la cara per part del detingut.

El servei de seguretat de l'hipermercat va requerir la presència de la Policia Local i del 061, i tant la dona com el testimoni que va sortir en la seva defensa van ser traslladats a Son Espases per ser atesos per lesions lleus.

Els agents, per la seva part, van procedir a la detenció del presumpte agressor per un delicte de lesions després d'entrevistar als perjudicats i visualitzar les gravacions de les càmeres de vigilància.

.