Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home detingut per molestar clients i amenaçar amb un ganivet empleats d'un restaurant a Palma. Un home detingut per molestar clients i amenaçar amb un ganivet empleats d'un restaurant a Palma.

Un home detingut per molestar clients i amenaçar amb un ganivet empleats d'un restaurant a Palma. 

Un home detingut per molestar clients i amenaçar amb un ganivet empleats d'un restaurant a Palma.

PALMA, 21 d’Abril.

La Policia Local de Palma va detenir aquest passat dimarts, dia 16 d’abril, a un home, ciutadà espanyol, de 43 anys d’edat, per presumptament molestar als clients i amenaçar amb un ganivet als empleats d’un restaurant del barri de Cas Capiscol.

En una nota de premsa, la Policia Local ha informat que cap a les 22.20 hores del passat dimarts, dia 16 d’abril, la Sala del 092 va comissionar una patrulla de la Unitat de Seguretat Integral (USEI) a un restaurant del carrer Bisbe Pere de Puigdorfila, ja que hi havia una persona molt agressiva que molestava als clients i havia arribat a amenaçar els empleats amb un ganivet.

La unitat actuante va trobar l’individu a la zona de cuines, lloc d’accés prohibit pels clients, on l’home estava sent controlat pel personal de seguretat de l’establiment. El home, un ciutadà espanyol de 43 anys, es mostrava molt agressiu amb els empleats del local i en particular amb el responsable del restaurant. A més de haver molestat uns clients, exigeixia recuperar la seva cartera que va resultar que s’havia oblidat al bany, la qual va ser recuperada pels agents.

En presència dels agents, l’home es va llançar contra l’encarregat del restaurant proferint-li amenaces de mort i insults xenòfobs. La ràpida intervenció dels agents va contenir l’agressor encara que va ser necessària la col·laboració d’una altra unitat de suport per immobilitzar-lo i procedir a la seva detenció.

Per les declaracions dels testimonis, els agents van saber que des del primer moment en què aquest individu havia accedit al restaurant havia mantingut una actitud molt desagradable amb els presents, per això se li va demanar que abandonés el local i va ser quan va començar a amenaçar de mort al personal esgrimint l’arma blanca.

En dependències policials, l’home va tenir un comportament autolític, havent de ser traslladat a l’Hospital Universitari de Son Espases per les lesions que ell mateix es va provocar.

Conclòs l’instrucció de l’atèstat, el detingut, el qual estat d’ànim es va apaciguar, va ser posat en llibertat en comprovar-se que tenia un domicili conegut. No obstant això, se li va notificar l’obligació de comparèixer davant de l’autoritat judicial quan fos citat.