Un home és socorregut per la Policia després de tallar-se amb el vidre d'una porta que ell mateix havia trencat. Un home és rescatat per la Policia després de tallar-se amb el vidre d'una porta que ell mateix havia trencat.

Un home és socorregut per la Policia després de tallar-se amb el vidre d'una porta que ell mateix havia trencat.

Un home és rescatat per la Policia després de tallar-se amb el vidre d'una porta que ell mateix havia trencat.

PALMA, 1 d'Agost.

La Policia Nacional va socórrer el passat dimecres un home que s'havia tallat amb el vidre d'una porta del portal d'una finca que ell mateix havia trencat i al qual es va haver de realitzar una torniquete.

Segons ha informat la Jefatura Superior de Balears aquest dimarts en un comunicat, diversos agents van ser requerits per uns ciutadans que indicaven que hi havia un home vessant sang al carrer General Riera (Palma).

Després de la trucada d'emergència, els policies es van presentar i van observar un home amb un tall al braç d'on emanava "abundant" sang i que havia provocat a l'acer una acumulació de "gran quantitat".

Per tant, es va donar l'avís als serveis sanitaris i es va sol·licitar una ambulància. Mentre tant, un dels agents va procedir a realitzar-li un torniquete en el braç i, d'aquesta manera, frenar l'hemorràgia.

D'altra banda, les autoritats van recopilar informació del succeït, descobrint que el ferit s'havia fet el tall després de trencar el vidre de la porta d'un portal de la zona.

.

Tags

Categoría

Illes Balears