Un home s'enfronta a gairebé cinc anys de presó per abusar sexualment de la neboda menor de la seva parella a Palma.

Un home s'enfronta a gairebé cinc anys de presó per abusar sexualment de la neboda menor de la seva parella a Palma.

La filla del processat, també menor, estava present a l'habitació quan van succeir els fets.

PALMA, 20 Gen. La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears celebra dimarts (13.30 hores) la vista prèvia al judici contra un home acusat d'abusar sexualment de la neboda, menor d'edat, de la seva parella en presència de la seva filla -la del processat-, també menor. Fiscalia demana per a ell gairebé cinc anys de presó.

Segons l'escrit d'acusació, el home va aprofitar que la neboda, de set anys d'edat en aquell moment, de la seva parella sentimental estava de visita a casa seva.

En un moment en què la nena era al llit veient els dibuixos animats, Fiscalia sosté que l'acusat li va fer tocaments. Aquests fets, a més, els va cometre estant present a l'habitació la filla menor del processat.

Com a conseqüència del succeït, la víctima està rebent tractament psicoterapèutic especialitzat en abusos sexuals per prevenir possibles seqüeles futures.

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma va dictar un acte pel qual prohibia a l'home acostar-se a menys de 300 metres de la menor.

Els fets, explica el fiscal, són constitutius d'un delicte d'abús sexual sobre menor de 16 anys, pel que demana per a l'home la pena de quatre anys i vuit mesos de presó i, en el seu cas, la substitució d'aquesta pena per l'expulsió del territori nacional per un temps de vuit anys.

A més, interessa que se li imposi la mesura de llibertat vigilada durant set anys, la prohibició d'acostar-se a menys de 300 metres de la nena i que indemnitzi la representant legal de la víctima en la quantitat de 6.000 euros.

Tags

Categoría

Illes Balears