Un hospitalitzen una turista després de caure d'un tamboret mentre ballava en un local de Platja de Palma.

Un hospitalitzen una turista després de caure d'un tamboret mentre ballava en un local de Platja de Palma.

PALMA, 15 Set.

Una turista ha hagut de ser traslladada a l'hospital després de trencar-se el colze en caure d'un tamboret sobre el qual estava ballant en un local d'oci de Platja de Palma.

Els fets van succeir el passat dimarts, cap a les 22:30 hores, en una discoteca de la zona de Platja de Palma, quan una jove turista ballava i va decidir pujar-se a un tamboret, del qual va caure a terra, es va trencar el colze i li va sagnar abundantment una ferida.

En un comunicat, la Policia Nacional ha explicat que les persones presents van haver-li de fer un torniquet amb els objectes que tenien disponibles.

Un cop es va fer l'avís als serveis d'emergència, es van presentar una patrulla de la Policia Nacional i una altra de la Policia Local de Palma. Els agents van realitzar les maniobres de primers auxilis, van treure el torniquet improvisat que portava posat i van posar-li un altre amb més suport, que van comprovar que estava ben col·locat amb un pulsioxímetre.

Al mateix temps, es va donar avís als serveis sanitaris i mentre esperaven l'arribada d'aquests, es va cobrir la víctima amb una manta tèrmica per evitar l'hipotèrmia, alhora que se li aplicaven diversos estímuls per evitar que perdés la consciència.
Al cap d'un temps, va arribar una ambulància que va acabar d'estabilitzar la jove per després traslladar-la a un hospital.

Tags

Categoría

Illes Balears