Un incendi a la residència Fontsana de Palma obliga a evacuar 150 persones.

Un incendi a la residència Fontsana de Palma obliga a evacuar 150 persones.

PALMA, 19 Set.

Un incendi a la residència Fontsana de Palma ha obligat aquest dimarts a l'evacuació de 150 persones, entre professionals i residents.

Així ho ha informat el Servei d'Emergències 112 a Balears en un missatge a la xarxa social X (antiga Twitter), recollit per Europa Press, on afegeix que el foc s'hauria declarat en una de les habitacions de la segona planta de l'edifici.

Aquesta informació es suma a la facilitada per fonts de la Policia, segons les quals el foc s'ha declarat cap a les 20.30 hores i les persones evacuades han estat portades fins a l'aparcament d'un supermercat proper. A més, assenyalen que, de moment, no cal lamentar ferits pel foc. Tot i això, prima la cautela, ja que els cossos d'Emergències encara es troben treballant a la zona.

Concretament, segons Emergències, al lloc on s'ha produït l'incendi hi estan treballant efectius del SAMU 061, dotacions dels Bombers de Palma, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional, membres de Creu Roja i Protecció Civil i personal de l'Ajuntament de Palma.

Tags

Categoría

Illes Balears