Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un jove amenaça amb una pistola als clients d'un bar després de no rebre un cigarret. Un jove amenaça amb una pistola als clients d'un bar després de no rebre un cigarret.

Un jove amenaça amb una pistola als clients d'un bar després de no rebre un cigarret. 

Un jove amenaça amb una pistola als clients d'un bar després de no rebre un cigarret.

PALMA, 11 de juny.

La Policia Nacional ha detingut a un jove de 19 anys per amenaçar amb una pistola als clients d'un bar a Palma, al que sembla ser a causa d'una discussió per un cigarret.

L'incident va tenir lloc cap a les 10.45 hores d'aquest dilluns, segons ha informat en una nota de premsa la Cap de la Policia Nacional a les Illes Balears.

Segons les dades que maneja la Policia, tot va començar a la terrassa del bar, quan el jove va sol·licitar un cigarret a un altre i aquest es va negar. Després d'això va començar una discussió, i en un moment donat, el noi va treure una pistola i va començar a encañonar als presents, al mateix temps que els deia: "No em mireu tant".

Els clients es van refugiar dins de l'establiment i van trucar a la Policia. En adonar-se'n, el jove va fugir corrents.

Quan els agents van arribar al lloc es van entrevistar amb els testimonis i van començar a fer batudes per la zona, fins que van localitzar al jove en un carrer adjacent. Prenguent mesures de precaució, li van demanar que es paràs i el van detenir. En un cacheig van trobar la pistola, de pressió d'aire, en una motxilla.

Al jove se li imputa un presumpte delicte d'amenaces greus amb arma de foc simulada.