Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un jove de 27 anys detingut per cremar tres contenidors i danyar tres motos a Camp d'en Serralta. Un jove de 27 anys detingut per cremar tres contenidors i danyar tres motos a Camp d'en Serralta.

Un jove de 27 anys detingut per cremar tres contenidors i danyar tres motos a Camp d'en Serralta.

Un jove de 27 anys detingut per cremar tres contenidors i danyar tres motos a Camp d'en Serralta.

PALMA, 6 de març.

La Policia Nacional ha arrestat un home de 27 anys per, presumptament, haver provocat un incendi en tres contenidors i causar danys en tres motocicletes estacionades a la barriada palmesana de Camp d'en Serralta.

Els fets van ocórrer la matinada del passat dimarts, quan es va rebre una trucada al 091 que alertava del foc, segons ha indicat el cos policial en un comunicat.

En arribar al lloc, agents de la Policia Nacional i la Policia Local van apartar la resta de contenidors per tal que el foc no s'escampés, fins que va arribar una dotació de bombers que va apagar l'incendi.

Els agents municipals, que havien arribat abans, van veure un home al lloc dels fets, intentant reavivar el foc. Els agents li van demanar la documentació, però l'home va negar-se i va començar a fugir, per la qual cosa es va dur a terme una batuda per localitzar-lo.

Posteriorment, una patrulla de la Policia Nacional va interceptar l'home, que va mostrar una actitud evasiva i es va tapar la cara amb una caputxa.

Entre les seves pertinences, portava dos encenedors i un d'ells encara estava calent. Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció de l'home com a presumpte autor d'un delicte de danys.