Un jove s'enfronta a cinc anys i mig de presó per abusar sexualment de la seva cosina, menor d'edat, a Palma.

Un jove s'enfronta a cinc anys i mig de presó per abusar sexualment de la seva cosina, menor d'edat, a Palma.

PALMA, 2 de desembre. La Secció Primera de l'Audiència Provincial de les Illes Balears celebra dilluns (09.45 hores) el judici contra un jove, que en el moment dels fets tenia 23 anys, acusat d'abusar sexualment de la seva cosina, de 15 anys aleshores, a Palma.

Segons l'escrit d'acusació, els fets es remunten al 7 d'agost de 2020, quan en el domicili on residia a Palma, i havent passat la tarda jugant a videojocs amb la seva cosina, aquesta es va quedar a dormir a la mateixa habitació que ell però en dues matalassos separades.

De matinada, el processat es va apropar a ella i, creient que estava adormida, li va fer tocaments per sobre i per sota de la roba. Com a conseqüència d'aquests fets, assegura Fiscalia, la menor pateix seqüeles psicològiques i emocionals, estant en llista d'espera de la Unitat Terapèutica d'Abusos Sexuals (Utasi).

El Ministeri Públic considera els fets constitutius d'un delicte d'abús sexual i demana per al home la pena de cinc anys i mig de presó i la prohibició d'acostar-se a la víctima durant deu anys.

De la mateixa manera, interessa que s'imposi la mesura de llibertat vigilada durant deu anys i que sigui inhabilitat per exercir qualsevol professió que comporti contacte amb menors també durant una dècada.

Fiscalia, igualment, sol·licita que l'acusat indemnitzi la perjudicada en la quantitat que resulti, un cop sigui valorada per la Utasi.

Tags

Categoría

Illes Balears