Un menor de 14 anys provoca un incendi en un contenidor i la tenda d'un local a Son Cladera.

Un menor de 14 anys provoca un incendi en un contenidor i la tenda d'un local a Son Cladera.

PALMA, 5 Set.

La Policia Nacional ha identificat tres menors i lliurat als seus pares un d'ells -imputable per ser menor de 14 anys- per, presumptament, haver provocat un incendi en un contenidor i el tendal d'un local a la barriada de Son Cladera de Palma.

Els fets van succeir aquest dilluns a les 06.45 hores, quan diversos veïns van alertar als serveis d'emergència que a la barriada de Son Cladera hi havia un incendi en un contenidor i un tendal d'un local proper, i diversos testimonis van observar que tres joves estaven aprop quan el foc va començar a cremar.

En un comunicat, la Policia Nacional ha explicat que els serveis d'extinció van acudir al lloc per a apagar les flames del contenidor, mentre buscaven per la zona els presumptes autors.

Moments més tard, una patrulla que estava per la zona, va observar els tres joves que, en veure el cotxe patrulla, van fer una maniobra d'evasió i, en donar-los l'alto, un policia va observar com un d'ells llençava un objecte a un arbre.

Els policies van comprovar que l'objecte llançat era un encenedor i, després d'una conversa amb els joves, el menor imputable va admetre que va ser ell qui va encendre el foc amb un cartó que va llençar al contenidor, que va començar a cremar, marxant posteriorment del lloc. Els altres menors sí que eren majors de 14 anys, per la qual cosa es va procedir a la seva identificació.

Els agents, en recopilar tota la informació sobre els fets, van lliurar als pares del menor de 14 anys, ja que al ser imputable no se'l podia detenir. No obstant això, la Policia ha indicat que sí que existeix responsabilitat civil pel cost dels danys, que haurà de ser sufragat per les persones que ostenten la pàtria potestat i tutela, en aquest cas els pares.

El grup d'Assalts de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de les recerques que se sumen a les investigacions que duu a terme dit grup sobre l'incendi de contenidors a Palma.

D'altra banda, la Policia Nacional ha aclarit un altre incendi en un contenidor al barri de Son Contoner de Palma per una imprudència greu que es va produir el 29 d'agost al voltant de les 23.00 hores.

Els investigadors van poder comprovar que no va ser provocat de manera intencional, ja que es va iniciar quan un home va llençar una bossa al contenidor amb restes de cigarretes.

Tags

Categoría

Illes Balears