Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un motorista, ferit greument després de patir un accident de trànsit davant del Palau de Congressos de Palma.

Un motorista, ferit greument després de patir un accident de trànsit davant del Palau de Congressos de Palma.

PALMA, 18 Nov.

Un motorista, home, d'origen espanyol i de 33 anys, ha resultat ferit greu aquesta matinada, després de sofrir un accident de trànsit, en impactar contra un cotxe i sortir disparat cap a un semàfor, davant del Palau de Congressos de Palma, en direcció a Llucmajor.

Segons ha informat el SAMU 061, el succés ha ocorregut a les 05.50 hores d'aquest dissabte, quan un cotxe i una moto de gran cilindrada han impactat, davant del Palau de Congressos de Palma, en direcció a Llucmajor, fent que el motorista surti disparat cap a un semàfor, amputant-se un turmell.

Des del Centre Coordinador d'Urgències Mèdiques (CCUM) s'ha activat als cossos de seguretat, una ambulància medicalitzada i una altra bàsica del SAMU 061 per atendre al motorista ferit.

Després de l'assistència i estabilització, el SAMU 061 ha informat que el motorista, home, d'origen nacional i de 33 anys d'edat, que portava el casc intacte, es trobava policontusionat i havia sofert l'amputació d'un turmell, fractura de genoll dret i probable fractura de canell.

Per aquest motiu, el SAMU 061 ha activat codi politrauma greu i ha traslladat al motorista ferit de gravetat fins a l'Hospital Universitari de Son Espases.