Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un pare i una filla accepten sis anys de presó per un intent de homicidi a un familiar al qual van apunyalar i colpejar. Un pare i una filla accepten sis anys de presó per un intent de homicidi a un familiar al qual van apunyalar i colpejar.

Un pare i una filla accepten sis anys de presó per un intent de homicidi a un familiar al qual van apunyalar i colpejar.

Un pare i una filla accepten sis anys de presó per un intent de homicidi a un familiar al qual van apunyalar i colpejar.

PALMA, 16 d'abr.

Un pare i una filla han acceptat aquest dimarts condemnes que sumen sis anys de presó per un intent d'homicidi a un familiar al qual van apunyalar i colpejar diverses vegades amb un pal de beisbol, després d'una discussió a Manacor (Mallorca).

La defensa ha arribat a un acord amb les acusacions en la vista convocada pel matí a l'Audiència Provincial, pel qual els dos processats, germà i neboda de la víctima respectivament, han reconegut els fets i han evitat el judici.

A més, amb l'acord han obtingut una rebaixa de la pena que demanaven les acusacions --la Fiscalia demanava originalment 17 anys i mig de presó--. Els acusats han consignat una indemnització de 23.000 euros per a la víctima.

Els fets van tenir lloc el 25 de novembre de 2019, al voltant de les 19.30 hores. En virtut de l'acord subscrit, tots dos han reconegut que la jove es va trobar amb el seu oncle patern i va començar una discussió amb ell per problemes familiars.

Minuts més tard, la dona i el seu pare, també encausat, es van dirigir a una parada d'autobús on es trobava la víctima i, en localitzar-lo, la noia li va dir al seu pare frases com 'Allà està, anem a matar-lo'.

Tot seguit, el processat va començar a colpejar al cap i la cara al seu germà amb un pal de beisbol que portava amb si, mentre que la dona va clavar al seu oncle diverses punyalades per l'esquena, cridant al mateix temps 'Dóna-li més fort' o 'Mata'l, mata'l'. En veure que estaven cridant l'atenció de la gent, tots dos agressors van sortir corrents del lloc.

El germà de la víctima ha estat condemnat a tres anys i mig de presó amb una agreujant de parentiu; la seva neboda, a dos anys i mig de presó. A tots dos se'ls han aplicat atenuants de reparació del dany i dilacions indegudes.

L'Audiència ha dictat sentència 'in voce' per un delicte d'intent d'homicidi. La sentència s'ha declarat ferma.