"Un sevillà critica les 'reiterades mentides i acusacions infundades' del Consell de Mallorca sobre el carril bus VAO." "Un sevillà critica les 'reiterades mentides i acusacions infundades' del Consell de Mallorca sobre el carril bus VAO."

Confia en no veure's "obligat a convocar una roda de premsa i donar llum sobre la veracitat de moltes de les coses que s'estan dient"

PALMA, 2 d'agost.

L'exconseller de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca, Iván Sevillano, ha criticat les "reiterades mentides i acusacions infundades que el nou equip de govern està vessant" sobre el carril bus VAO de la Ma-19.

En un fil de Twitter aquest dimecres recollit per Europa Press, Sevillano ha exposat la seva opinió sobre aquest carril que, ha assegurat, va ser "un projecte bo per a Mallorca que es va impulsar amb valentia" en la passada legislatura.

Així, ha manifestat que té "la tranquil·litat" de saber que "es va complir amb la paraula donada per a proposar un canvi valent en els hàbits de mobilitat", i que es va fer "amb extrema rigor i pulcritud, tant tècnica com políticament".

En aquesta línia, ha expressat la seva "més sincera enhorabona a la immensa majoria de mitjans de comunicació a Mallorca" que "estan fent una perfecta tasca documental, amb tot el rigor periodístic", tot i que, segons ha destacat, no els estiguin posant "res fàcil tractant de complicar l'assumpte des del tècnic".

D'altra banda, ha agrait "la coherència i rigorós treball tècnic pel bé de la mobilitat a Mallorca que continuen mostrant la Direcció General de Trànsit (DGT), la Delegació del Govern i el Ministeri de Transports". "Es va fer un treball conjunt que s'ha demostrat bo per a Mallorca", ha afegit.

Per això, ha assenyalat que porta mesos "advertint el PP que fos honest, tot allò que la seva sang li permeti". Mentrestant, ha continuat, va demanar "que deixassin de mentir als mallorquins amb una promesa electoral que no estava en la seva mà complir de manera autònoma".

Així, ha titllat la situació de "lamentable espectacle, ridícul i insult a la ciutadania i a la intel·ligència dels professionals de la comunicació". "Un nou equip de govern contractat per a una feina que és incapaç de fer, almenys, de fer-ho bé", ha sentenciat.

En aquest sentit, ha opinat que "tot té un únic objectiu", el de "esforçar-se en la manipulació per atreure adeptes al debat tècnic, sempre més complex, i no haver d'abordar així el veritable". "Quin model de mobilitat tenen? Perquè la resposta és dolorosa, molt dolorosa", ha qüestionat.

L'exconseller ha declarat que "Mallorca es mereix polítiques pioneres i valentes, com les que es van impulsar en la passada legislatura i com les que es van tractar d'impulsar". També ha destacat que "el món, pot avançar només en dues direccions, endavant o cap enrere".

A més, ha manifestat que "un es continua mossegant la llengua amb moltes coses que escolta i llegeix en comunicacions institucionals" i que "resultaria tan fàcil desmentir-les totes".

En aquesta línia, ha advertit que confia "que es corregeixi la deriva comunicativa, que es deixi de mentir, tractar de manipular i, òbviament, acusar i atacar respecte a una feina que es pot compartir políticament o no, però es va fer de manera escrupolosament perfecta i com ordena el procediment administratiu".

Per això, ha assenyalat que confia en no veure's "obligat a convocar una roda de premsa i donar llum sobre la veracitat de moltes de les coses que s'estan dient". "Poden imaginar", ha continuat, que allunyat de la primera línia política, no és una cosa que es trobi entre les seves "prioritats".

Finalment, ha dit que confia en què "es torni a centrar el debat on es mereix estar, en la política, en les idees, en el model de mobilitat que es vol donar". Així, ha conclòs que el seu model és el del transport públic i que el continuarà defensant "on calgui".

.

Tags

Categoría

Illes Balears