Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un tècnic del SAMU 061 mor mentre realitzava el trasllat d'un pacient de Manacor a Palma.

Un tècnic del SAMU 061 mor mentre realitzava el trasllat d'un pacient de Manacor a Palma.

PALMA, 16 Set.

Un tècnic del SAMU 061, de 48 anys d'edat, ha mort aquest dissabte mentre realitzava un trasllat secundari, no urgent, d'un pacient, de Manacor a Palma.

El decés d'aquest home, tècnic del SAMU 061 des de l'any 1995, s'ha comunicat a través d'un missatge publicat a la xarxa social X (antiga Twitter).

El tècnic del SAMU 061 estava realitzant un trasllat secundari, no urgent, d'un pacient, de Manacor a Palma. No obstant això, a l'alçada de la rotonda de Vilafranca, ha començat trobar-se malament, com a conseqüència d'una parada cardiorrespiratòria.

L'home ha aconseguit estacionar l'ambulància, impedint d'aquesta manera un accident i evitant que altres vehicles o persones es veieren implicats.

Els companys del tècnic del SAMU 061 han iniciat maniobres de reanimació pulmonar. I, finalment, l'home ha estat traslladat fins a l'Hospital Universitari de Son Espases, on lamentablement ha mort.

Després de la notícia de la mort, les condolències s'han succeït per part del propi SAMU 061 i de la Conselleria de Salut del Govern balear.

"Avui és un dia trist en el nostre servei per haver de lamentar la pèrdua del nostre company Andreu R. Les nostres més sentides condolències als seus familiars, amics i companys. Descansi en pau", han manifestat des del SAMU 061.

"El nostre condol i suport a la família, amics i companys del tècnic del SAMU 061. Record per sempre d'aquest gran professional. Descansi en pau", s'ha sumat la Conselleria.