Un total de 1.503 persones es presenten dissabte al procés excepcional d'estabilització de funcionaris de CAIB.

Un total de 1.503 persones es presenten dissabte al procés excepcional d'estabilització de funcionaris de CAIB.

Les proves s'han celebrat aquest matí a les seus de la UIB a Mallorca i Eivissa i a l'institut Joan Ramis de Menorca.

PALMA, 16 de desembre. Un total de 1.503 persones s'han examinat aquest dissabte en el procés excepcional d'estabilització de personal funcionari de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB).

En nota de premsa, la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques ha informat que un total de 1.053 persones han realitzat aquest dissabte els exàmens corresponents al procés excepcional d'estabilització de personal funcionari de la CAIB, corresponents al procés d'estabilització per concurs-oposició. En total estaven convocades 2.209 persones. D'aquestes, 1.151 estaven convocades pel Cos Administratiu de la CAIB (subgrup C1) i 1.058 al Cos Subaltern de la CAIB (AP).

Pel Cos Administratiu de la CAIB, a Mallorca s'han presentat a l'examen 592 persones de les 1.151 convocades inicialment. Pel Cos subaltern de la CAIB, dels 1.058 aspirants convocats s'han presentat un total de 461 (408 a Mallorca, 25 a Menorca i 28 a Eivissa).

Les persones aspirants han estat convocades a les 08.00 hores d'aquest dissabte a les seus de la UIB a Mallorca i Eivissa i a l'institut Joan Ramis de Menorca i s'ha procedit a realitzar el sorteig dels exàmens. La convocatòria va tenir lloc a les 10.00 hores.

Els aspirants al Cos Administratiu de la CAIB han hagut de realitzar un examen de 60 preguntes en un temps de 90 minuts. Els exàmens per al Cos Subaltern de la CAIB tenien 20 preguntes a contestar en un temps màxim de 45 minuts.

La directora de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), Violeta Rodríguez, ha destacat que les proves s'han dut a terme "amb absoluta normalitat i sense incidents destacables".

Pel que fa a les places convocades, quatre són pel Cos Administratiu i totes estan a Mallorca. I 21 són pel Cos Subaltern (19 a Mallorca, una a Eivissa i una a Menorca).

La directora de l'EBAP ha explicat que aquest dissabte també s'han fet els exàmens dels mateixos subgrups de l'Administració General del Consell, ajuntaments gestionats pel Consell, IMAS, Ajuntament de Calvià i Ajuntament de Palma.

Categoría

Illes Balears