Un total de 5.000 usuaris van utilitzar el transport públic a Formentera al novembre, prop de 1.500 més que el 2022.

Un total de 5.000 usuaris van utilitzar el transport públic a Formentera al novembre, prop de 1.500 més que el 2022.

FORMENTERA, 26 Des.

Un total de 5.000 usuaris van utilitzar al novembre el transport públic a l'illa de Formentera, es tracta de 1.505 usuaris més en comparació amb el 2022.

A més, la institució insular ha assenyalat que la previsió és tancar desembre amb xifres similars, segons ha destacat la Conselleria de Mobilitat de Formentera.

Amb aquestes dades, 285.000 usuaris hauran utilitzat el servei d'autobús amb l'ajuda de les bonificacions aplicades al transport terrestre el 2023, són 101.000 més que durant l'any anterior.

La consellera de Mobilitat, Verónica Castelló, ha explicat que les pròximes bonificacions s'aplicaran durant el gener i, tot i que la intenció és prorrogar-les durant tot l'any nou, encara és alguna cosa que "no poden confirmar fins que es coneguin els Pressupostos Generals de l'Estat".

Castelló ha anunciat també els nous horaris que s'aplicaran a partir del 8 de gener i que han estat pactats amb la concessionària del servei, en ampliar-se les freqüències.

Amb aquests nous horaris de l'hivern, s'acompleix un dels objectius del Consell de "potenciar i millorar" el transport públic terrestre.

Tags

Categoría

Illes Balears