• dilluns 3 d'octubre del 2022

Un total de 69 persones romanen hospitalitzades a causa de la COVID a Balears

img

PALMA, 11 Ago.

Un total de 69 persones romanen ingressades en aquests moments a causa de la COVID-19 a hospitals de Balears --43 a Mallorca, 21 a Eivissa i cinc a Menorca--, segons dades de la Conselleria de Salut i Consum.

Respecte a la situació a UCI a les Illes, hi ha cinc persones ingressades a causa del coronavirus , dues es troben a Mallorca i tres, a Eivissa.

En total, hi ha 168 persones hospitalitzades a Balears que són positives en aquests moments. És a dir, aquesta xifra comptabilitza tant els pacients que han ingressat a causa del coronavirus o per causes diferents de la COVID però que estan contagiats.

Pel que fa a la situació a les residències de gent gran, hi ha dos usuaris positius a Menorca, un està hospitalitzat. A més, hi ha set treballadors contagiats, tots a Mallorca.

El Servei balear d'Epidemiologia ha comunicat 19 defuncions a causa de la COVID-19 l'última setmana. D'aquestes, 18 corresponen a revisions dels registres de mortalitat de maig i juny. Des de l'inici de la pandèmia s'han notificat 1.506 defuncions a les Balears a causa de la COVID-19.