Un treballador d'una empresa concessionària del TIB mor al caure-li a sobre una porta metàl·lica a Artà.

Un treballador d'una empresa concessionària del TIB mor al caure-li a sobre una porta metàl·lica a Artà.

La Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat expressa el seu condol per l'accident

Els busos del TIB a Mallorca circulen aquest dissabte amb una cinta negra en senyal de dol per la pèrdua del treballador mort

PALMA, 16 Set.

Un treballador d'una de les empreses concessionàries del TIB, de 52 anys d'edat, va morir divendres, 15 de setembre, a la tarda, quan li va caure damunt la porta metàl·lica de l'aparcament, a l'accés al polígon industrial d'Artà (Mallorca).

En un missatge publicat a la xarxa social X (antiga Twitter), la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat ja ha expressat el seu "condol i suport a la família, amics i companys del treballador d'una de les empreses concessionàries del servei de bus del TIB a Mallorca, mort divendres en un accident en un aparcament a Artà. DEP."

Actualment, hi ha oberta una investigació de la Guàrdia Civil per tal de clarificar el succés, com és habitual en tots els accidents. A més, la Conselleria es troba en contacte amb l'empresa concessionària per recopilar tota la informació possible.

Així mateix, en un segon missatge a la xarxa social X, la Conselleria ha compartit que aquest dissabte, els busos del TIB a Mallorca circulen amb una cinta negra "en senyal de dol per la pèrdua d'un treballador divendres nit en un accident a l'aparcament d'Artà".

. I tradueix-la al català

Tags

Categoría

Illes Balears