Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un vaixell sense persones a bord és arrossegat pel fort vent fins a quedar encallat en unes roques a Portocolom. Un vaixell sense persones a bord és arrossegat pel fort vent fins a quedar encallat en unes roques a Portocolom.

Un vaixell sense persones a bord és arrossegat pel fort vent fins a quedar encallat en unes roques a Portocolom. 

Un vaixell sense persones a bord és arrossegat pel fort vent fins a quedar encallat en unes roques a Portocolom.

A Palmanova, un ketch ha hagut de ser remolcat per Salvament Marítim fins a un port segur.

PALMA, 3 de març.

Un vaixell sense persones a bord ha estat desplaçat aquest diumenge pel fort vent que bufa a les Balears fins acabar encallant en unes roques a la localitat de Portocolom, a Felanitx (Mallorca).

Així ho ha informat Salvament Marítim en un missatge a les xarxes socials, on ha explicat que, després de rebre l'avís que un vaixell era empenyat pel vent cap a la costa de Portocolom, el centre de Palma ha mobilitzat la salvamar Mimosa per remolcar-lo. No obstant això, l'embarcació, sense persones a bord, ha encallat a les roques.

També aquest diumenge, segons Salvament Marítim, un Ketch -un vaixell amb dos pals- ha estat empenyat pel fort vent que ha bufat aquesta jornada a les Illes cap a la costa de Palmanova.

En aquest cas, s'ha mobilitzat la salvamar Libertas, que ha pogut fer ferm el remolc de l'embarcació i dur-la fins a un port segur.