Notícies Balears.

Notícies Balears.

Una conductora de la EMT de Palma reté a una lladra que li havia robat una bossa de mà l'endemà. Una conductora de l'EMT de Palma reté a una lladra que li havia robat una bossa de mà a l'endemà.

Una conductora de la EMT de Palma reté a una lladra que li havia robat una bossa de mà l'endemà. 

Una conductora de l'EMT de Palma reté a una lladra que li havia robat una bossa de mà a l'endemà.

L'empleada va reconèixer a la presumpta autora, es va baixar del bus per retenir-la i va avisar a la Policia

PALMA, 26 d'abril.

Una conductora d'un autobús de l'EMT de Palma ha retingut a la presumpta autora d'un delicte de furt, concretament a una dona que el dia anterior li havia robat una bossa de mà.

Segons ha descrit aquest divendres la Policia Local en nota de premsa, la conductora estava realitzant el trajecte de línia per el carrer Nicolau de Pacs quan va veure una dona que va identificar com la persona que li havia robat el dia abans.

En reconèixer-la, la conductora va aturar l'autobús, es va baixar, la va retenir i va sol·licitar la presència dels agents. Quan va arribar la patrulla, la treballadora va explicar que el dia anterior, mentre carregava un passatge en una parada de l'Arenal, una altra dona va aprofitar un moment de descuit i li va agafar una bossa de mà.

En ella tenia objectes personals, diners en efectiu i la recaptació del transport. La suma de tot suposava un valor superior als 600 euros, motiu pel qual la víctima va presentar denúncia davant la Policia Nacional.

Els policies van preguntar, d'altra banda, a la presumpta autora, espanyola de 53 anys, que mostrés el contingut de la motxilla que portava, observant que pretenia amagar alguns objectes als butxaques interiors.

Davant d'això, els agents van procedir a un registre complet de la motxilla i van trobar diversos efectes que la denunciant va reconèixer com alguns dels que portava a la bossa sostreta el dia anterior.

La dona, que en tot moment va negar els fets, va ser detinguda per un presumpte delicte de furt i traslladada a dependències policials. Un cop acabades les diligències de prevenció, l'arrestada i l'atestat van ser traspassats a la Policia Nacional.