Una delegació del PP balear, present en la manifestació contra l'amnistia a Cibeles.

Una delegació del PP balear, present en la manifestació contra l'amnistia a Cibeles.

Marí Bosó: "Unim la nostra veu per defensar que a canvi de la cadira no pot haver-hi privilegis per a alguns postergant altres"

PALMA, 18 de novembre.

Una delegació del PP de les Illes Balears ha estat present aquest dissabte a la manifestació contra l'amnistia, convocada per representants de la societat civil a Madrid, a Cibeles.

En una nota de premsa, el PP ha informat que una delegació dels 'populars' de les Balears, encapçalada pel diputat al Congrés José Vicente Marí Bosó, ha assistit a la concentració contra l'amnistia convocada per representants de la societat civil a Madrid.

"Avui novament acudim a la crida de més d'un centenar d'entitats de la societat civil per denunciar els pactes de Sánchez que carreguen la nostra democràcia i la igualtat entre espanyols", ha explicat Marí Bosó.

"Estem aquí molts ciutadans de les Balears per unir la nostra veu, ho fem avui i ho farem als carrers sempre que faci falta, en els parlaments i en els tribunals per defensar que a canvi de la cadira no pot haver-hi privilegis per a alguns postergant altres", ha afegit.

Tags

Categoría

Illes Balears