Notícies Balears.

Notícies Balears.

Una dona detinguda per deixar sol al seu fill menor a casa mentre ella vivia en un altre pis a Palma. Una dona detinguda per deixar sol al seu fill menor a casa mentre ella vivia en un altre pis a Palma.

Una dona detinguda per deixar sol al seu fill menor a casa mentre ella vivia en un altre pis a Palma.

Una dona detinguda per deixar sol al seu fill menor a casa mentre ella vivia en un altre pis a Palma.

PALMA, 23 Abr.

La Policia Nacional ha detingut una dona a Palma com a presumpta autora d'un delicte d'abandó de menor, per deixar sol al seu fill durant un temps prolongat en una vivenda, mentre ella vivia en un pis.

Segons ha informat la Cap de la Policia en una nota de premsa, la matinada del passat dilluns, cap a les 03.00 hores, uns veïns del districte Oest de Palma van trucar a la policia perquè un menor estava apallissant portes d'un bloc de pisos.

Els veïns van explicar que el menor d'edat havia apallissat les portes repetidament en altres ocasions i que vivia sol "des de feia molt de temps". Els veïns no havien vist ni coneixien els pares del jove.

La Policia va intentar localitzar els pares del menor i van trucar a la porta del pis. El menor va obrir i, segons han indicat, aquest vivia en condicions d'insalubritat en el pis, que estava brut, desordenat i amb menjar podrit. A més, hi havia un sola llit en una habitació.

Els agents van contactar amb la mare a través del jove, la qual va acudir al lloc passat "bastant temps". La dona s'havia comprat un altre pis a Palma on pernoctava i encara no el tenia habilitat, per la qual cosa en aquell moment el seu fill vivia sol al pis, han explicat.

Amb tot, els agents van detenir la dona per un presumpte delicte d'abandó de menor, que va quedar a càrrec d'un familiar.