• dilluns 3 d'octubre del 2022

Una dona mor a Eivissa després de col·lisionar dos vehicles a la carretera de Santa Eulària

img

Tres persones han resultat ferides, una de greu i les altres dues lleus

EIVISSA, 30 Jul.

Una dona, d'uns 50 anys, ha mort en un accident de trànsit registrat aquest dissabte a la carretera de Santa Eulària quan dos vehicles han col·lisionat frontalment. A més, tres persones han resultat ferides, una greu i dues lleus més.

Segons ha informat el SAMU 061 als mitjans de comunicació, el succés ha passat al voltant de les 05.50 hores d'aquest dissabte, quan dues vehicles han patit una col·lisió frontal amb atrapats al punt quilomètric dos de la carretera de Santa Eulària, passat l'Agroturisme Llegat.

Després d'haver rebut l'avís d'accident, el SAMU 061 ha activat dues unitats de suport vital avançat i dues més de suport vital bàsic. També s'han mobilitzat els Bombers per a l'extricació dels afectats, tres dones i un home.

Una de les dones, d'aproximadament uns 50 anys, ha mort 'in situ'. Mentrestant, una altra, de 32, ha patit politrauma greu. La tercera de les dones afectades, de 34 anys, i l'home, de la mateixa edat, han resultat ferits lleus. Tots els ferits han estat traslladats a la Clínica Vilas. la carretera de Santa Eulària ha estat tallada entre la cruïlla de Ca na Mussona i la dels Caçadors, per retirar les restes dels vehicles implicats.