Una dona morta en un atropellament a la carrer Manacor cau mentre creuava i és arrossegada.

Una dona morta en un atropellament a la carrer Manacor cau mentre creuava i és arrossegada.

PALMA, 6 de juliol.

Les primeres investigacions en relació a l'atropellament mortal d'una dona al carrer Manacor indiquen que la dona hauria caigut mentre creuava per un semàfor, moment en què un taxi l'hauria empès i arrossegat uns metres.

Així ho ha indicat aquest dijous l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa, seguint el relat d'alguns testimonis.

L'informe policial recull que la conductora, segons les primeres investigacions, no es va adonar, en un primer moment, de la incidència, i va continuar circulant fins que va percebre que el vehicle arrossegava alguna mena de pes. Immediatament, la taxista va aturar el cotxe.

La investigació sobre aquests fets ha estat assumida pel grup d'Accidents de la Unitat Nocturna amb la col·laboració del grup de Dia i ADAC.

Al lloc de l'accident es van presentar, a més dels efectius de la Policia Local, els Bombers de Palma i funcionaris del Jutjat de Guàrdia.

El cos de la víctima va ser traslladat per part de l'Empresa Funerària Municipal perquè es realitzi la corresponent autòpsia a l'Institut Legal Forense.

Per la seva banda, la conductora del taxi ha estat, inicialment, declarada com a investigada no detinguda per un presumpte homicidi imprudent lleu, a l'espera de la finalització de la investigació dels fets.

.

Tags

Categoría

Illes Balears