Notícies Balears.

Notícies Balears.

Una jove ingressa a la UCI després d'ingerir un café amb insectes d'una màquina de l'aeroport de Palma.

Una jove ingressa a la UCI després d'ingerir un café amb insectes d'una màquina de l'aeroport de Palma.

PALMA, 24 d'abril.

Una treballadora d'una companyia aèria ha ingressat a la UCI després d'ingerir un cafè extret d'una màquina expenedora de l'aeroport de Palma que contenia insectes a l'interior.

Segons han confirmat fonts properes, els fets, ocorreguts aquest passat dilluns, han estat denunciats a la comissaria de l'aeroport, tal com ha avançat 'Última Hora'.

Seguint el relat d'aquestes fonts, la dona va acudir a una màquina de l'aeroport que està "accessible al públic" i es va comprar un cafè. Nada més ingerir uns glopades del mateix, va començar a sentir-se malament i va haver de ser atesa d'urgència pels serveis mèdics de l'aeroport, els quals van administrar adrenalina a l'afectada.

Seguidament, van trucar a una ambulància i l'empleada va ingressar a l'hospital, on encara continua. Almenys fins a aquest dimecres ha estat, a més, en cures intensives, segons afirmen les mateixes fonts.

En el cafè que va ingerir l'afectada es va descobrir que hi havia insectes, la qual cosa li va produir una reacció similar a ingerir verí i va provocar que la seva salut es "degradés ràpidament".