Notícies Balears.

Notícies Balears.

Una representació de la Selecció femenina de futbol assegura a Ibiza que estan "molt orgulloses d'obrir camí".

Una representació de la Selecció femenina de futbol assegura a Ibiza que estan

IBIZA, 22 ag.

Una representació de la Selecció nacional de futbol femení ha viatjat aquest dimarts a Eivissa després de proclamar-se campiones del Món aquest passat diumenge i han declarat sentir-se "molt orgulloses d'obrir camins".

Les jugadores Olga Carmona, Alexia Putellas, Salma Paralluelo, Cata Coll o Jenni Hermoso, entre altres, han viatjat a l'illa amb la copa aconseguida en el Mundial i han recorregut part de la ciutat en un autobús descapotable que les ha portat fins al Consell Insular.

Un cop allà, ha tingut lloc una recepció institucional amb representants de la Federació Balear de Futbol i clubs de l'illa, a més de membres de l'equip de govern insular.

El president del Consell, Vicent Marí, els ha entregat diversos obsequis i els ha assegurat que "és tot un plaer poder rebre-us a la vostra illa talismà".

A més, ha afirmat que les jugadores han fet història perquè han "derrocat barreres" i els ha traslladat l'afecte de tots els ibizens que han acudit a rebre-les. "Aquí segur que carregareu piles per aconseguir més reptes, més metes", ha assegurat Marí.

A més, des de la Federació Espanyola de Futbol han agraït al Consell que hagi complert la promesa feta mesos enrere i, després de guanyar el Mundial, les jugadores estiguin a l'illa gaudint de unes vacances. "Són les millors del món i estan al millor lloc del món", han afirmat.

Per la seva banda, Jenni Hermoso, en nom de les seves companyes, ha manifestat que sempre li ha encantat "l'energia que transmet aquesta illa" i ha assegurat que els ha portat molta sort.

A més, ha destacat el "futur molt bonic" de les nenes que volen jugar a futbol. "Estem molt orgulloses d'obrir camins i que sentin que algun dia poden ser esportistes professionals", ha afegit.

Durant el recorregut pels carrers d'Eivissa, centenars de ciutadans han acompanyat a les campiones lluint banderes d'Espanya i samarretes de la selecció, mentre que les jugadores, en arribar al Consell, han signat nombrosos autògrafs i s'han fotografiat amb molts dels assistents.

Després d'aquests actes, les jugadores han iniciat uns dies de descans a Eivissa. Fa mesos, la Selecció ja va triar Eivissa per preparar el Mundial de Futbol Femení del qual s'han proclamat campiones.