Notícies Balears.

Notícies Balears.

Unes 50 persones es concentren per vuitena vegada davant la seu del PSOE de Palma.

Unes 50 persones es concentren per vuitena vegada davant la seu del PSOE de Palma.

PALMA, 14 Nov.

Al voltant de 50 persones, unes 200 segons Fòrum Balears, entitat convocant de la mobilització, s'han concentrat aquest dimarts, per vuitena jornada, davant de la seu del PSOE a Palma, en contra de la llei d'amnistia acordada pels socialistes i Junts per Catalunya.

Un cop més, els manifestants han acudit puntuals, a les 20.00 hores, per protestar davant de la seu socialista palmesana, al carrer del Miracle, 1, amb banderes d'Espanya, algunes amb la frase "A per ells!" escrita al mig de la insignia rojigualda i de Balears.

A més, algunes assistents a la concentració portaven pancartes que reclamaven "Vaga General urgent", en suport a la convocatòria del sindicat Solidaritat, vinculat a Vox, per al proper 24 de novembre, una vaga general en defensa de la unitat d'Espanya i en contra de la llei d'amnistia i els pactes del PSOE per a la investidura.

Precisament, entre els manifestants, s'ha vist el portaveu del grup municipal de Vox a l'Ajuntament de Palma, Fulgenci Coll, i el portaveu adjunt de la formació al Consell, David Gil.

.