Notícies Balears.

Notícies Balears.

Unes 70 persones es tornen a concentrar davant de la seu del PSOE a Palma cridant "Sánchez traïdor" i "amnistia no".

Unes 70 persones es tornen a concentrar davant de la seu del PSOE a Palma cridant

PALMA, 13 Nov.

Unes 70 persones, 200 segons els convocants de Fòrum Balears, han tornat a concentrar-se aquest dilluns, davant de la seu del PSOE a Palma, amb crits contra el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, a qui han acusat de "traïdor", i contra l'amnistia, acordada pels socialistes i Junts per Catalunya.

El "no a l'amnistia" dels concentrats a Palma ha sonat amb força el mateix dia en què el PSOE ha registrat al Congrés dels Diputats el que ha denominat la Llei Orgànica d'Amnistia "per a la normalització institucional, política i social a Catalunya".

En declaracions als mitjans, l'expresident de Fòrum Balears, Jesús Revuelta, ha informat que aquest dilluns han tornat a concentrar-se davant el que consideren un cas "flagrant" per part del Govern en funcions de "intentar vendre als ciutadans una llei injusta, com la Llei d'Amnistia".

Revuelta ha lamentat en aquest sentit que el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, "menyspreï totes les concentracions massives que estan tenint lloc a Espanya, contra una llei d'amnistia que, podran travestir com vulguin, però segueix sent injusta".

Així mateix, sobre el motiu de la convocatòria diària de concentracions, l'expresident de Fòrum Balears l'ha argumentat en tant en quant "això és una cursa de fons" en la qual "el més important és la determinació i fermesa" dels manifestants als qui ha cridat a seguir mobilitzant-se "sempre de manera pacífica" amb l'esperança que el PSOE "baixi del burro" i "la veritat, que només té un camí, s'obri pas".

Finalment, Revuelta ha demanat noves eleccions. Tot i això, ha precisat que, per a aquestes, el president del Govern en funcions "ha quedat ja inhabilitat com a candidat, en haver intentat perpetrar un delicte, amb independència de si al final aconsegueix o no consumar-lo".

Fòrum Balears ha convocat mobilitzacions diàries contra la llei d'amnistia. La d'aquest dilluns, com també ocorrerà amb les previstes dimarts, dimecres i dijous, ha tingut lloc davant de la seu del PSIB-PSOE de Palma; mentre que divendres, la concentració ha estat convocada davant la Comandància de la Guàrdia Civil a Balears; i finalment, dissabte, juntament amb Societat Civil, s'ha convocat davant la Delegació de Govern una marxa, novament, fins a la seu del PSIB.

A la mobilització d'aquest dilluns, que ha transcorregut de forma totalment pacífica, han tornat a sentir-se crits de "Sánchez traïdor", "Puigdemont a presó", "amnistia no" i "no en el meu nom"; a més d'altres com "Visca Espanya" i "Policia uneix-te".

La concentració, en la qual s'han vist un dia més banderes d'Espanya i Balears i s'ha llençat confeti, ha conclòs amb l'himne nacional.

.