Notícies Balears.

Notícies Balears.

Unes 7.000 persones participen en la Marxa des Güell a Lluc a Peu.

Unes 7.000 persones participen en la Marxa des Güell a Lluc a Peu.

Després del Güell a Lluc a Peu, el Grup Güell, que compleix 50 anys, ja prepara una nova Trobada de Gent Gran per al 8 d'octubre, a Lluc.

PALMA, 6 d'agost.

Aproximadament 7.000 persones han participat la nit de dissabte a diumenge en la 49a edició de la Marxa des Güell a Lluc a Peu, que enguany ha coincidit amb el 50è aniversari del Grup Güell.

Segons ha informat el president del Grup Güell, Francisco Bauzá, aquest diumenge en declaracions a Europa Press, "aproximadament 7.000 persones han participat en la 49a edició de la Marxa des Güell a Lluc a Peu, dels quals uns 3.000 eren persones inscrites i altres 2.500, persones que s'han sumat al recorregut per compte propi". De tots ells, "molts han estat els que aquest any han arribat a Lluc".

A més, Bauzá ha destacat que "enguany, en la Marxa des Güell a Lluc a Peu han participat moltes famílies amb nens, estrangers i persones procedents d'altres províncies espanyoles". "Cadascú", ha afegit, "per raons diferents, alguns per esport i altres per devoció a la Mare de Déu de Lluc".

La sortida de la 49a edició del Güell a Lluc a Peu i la celebració del 50è aniversari del Grup Güell ha tingut lloc a les 23.00 hores, a la plaça Güell. A l'acte hi han assistit la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer; el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, entre altres autoritats.

Finalitzat el Güell a Lluc a Peu, el Grup Güell, que aquest any celebra el seu 50è aniversari, ja prepara una nova Trobada de Gent Gran per al diumenge 8 d'octubre, a Lluc.

En aquesta nova Trobada de Gent Gran, com és habitual, es celebrarà una missa en record de tots els difunts del Grup Güell, en especial en memòria del seu impulsor 'Tolo Güell'.