Valtònyc diu que va pactar per "manca d'energia" i no de la forma "que li hagués agradat".

Valtònyc diu que va pactar per

PALMA, 22 Nov.

El raper José Miguel Arenas Beltrán, conegut com a Valtònyc, ha assenyalat que aquest dimarts va pactar "per falta d'energies", en relació amb l'acord de conformitat en el judici per haver cridat al públic d'un concert que celebrava a Marinaleda a "matar a un gos guardia civil".

En un missatge de la xarxa social X publicat aquest dimecres per Valtònyc i recollit per Europa Press, ha assenyalat que dimarts va tancar una etapa de 11 anys de "repressió" però no de la forma "que li hagués agradat" ja que va pactar "per falta d'energies".

A més, ha dit que l'exili "ha de tenir un sentit col·lectiu i no hauria de ser mai una solució personal". "Sobretot, la meva germana es mereix recuperar al seu germà", ha afegit.

El raper ha explicat que buscava una solució personal i que entén que "molta gent s'hagi sentit decebuda", "no tenia opció si volia posar punt i final d'una vegada per totes", afegeix.

A més, ha assegurat que mai ha promès res a ningú, que no ha tingut cap càrrec o sou públic i que és més "útil" lliure que a la presó. Valtònyc ha agraït als que "l'han acompanyat" i ha assegurat que no ho hauria pogut fer sol.

"Des de 2012 que em van detenir fins avui, hem deixat el món una mica millor posant el meu cas a disposició dels drets fonamentals", ha assenyalat el raper, qui ha conclòs el seu missatge amb "ens veiem als carrers".

.

Tags

Categoría

Illes Balears