Valtonyc podria arribar a Mallorca aquest diumenge.

Valtonyc podria arribar a Mallorca aquest diumenge.

PALMA, 28 d'octubre.

El raper mallorquí Josep Miquel Arenas, conegut com Valtonyc, podria arribar a Mallorca aquest diumenge, després de que aquest dissabte hagi assegurat que torna a Espanya després de sis anys a l'estranger.

Segons sembla, l'arribada de Valtonyc a l'aeroport de Palma està prevista a les 09:00 hores d'aquest diumenge, procedent de Barcelona. Així es desprèn d'un missatge que circula a través de WhatsApp, en el qual es convoca al rebost.

A més, segons aquest mateix missatge, s'emplaça a tots els qui recolzen el rapper mallorquí a un acte, que previsiblement serà més multitudinari, a les 11:00 hores, a la plaça del Fossar de Sineu.

Cal recordar que Valtonyc ha assegurat aquest dissabte que torna a Espanya després de sis anys a l'estranger: "Tornar sempre és la millor part de l'aventura".

Ho ha anunciat en un missatge a la xarxa social 'X' recollit per Europa Press, on també ha afegit tres fotografies al costat de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

"Gràcies per haver-me acompanyat durant aquests sis anys d'exili i ara també en aquest primer trajecte de tornar a casa. Per tot el que hem lluitat, riut, viscut i plorat. Gràcies, 'president'", ha afegit el rapper.

Tags

Categoría

Illes Balears