Vera considera "compatibles" les inversions en infraestructures amb un pla de elecció de llengua voluntari. Vera considera "compatibles" les inversions en infraestructures amb un pla de elecció de llengua voluntari.

Vera considera

PALMA, 21 Nov.

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, ha assegurat que la inversió en infraestructures educatives és "perfectament compatible" amb un pla de lliure elecció de llengua voluntari.

Així ha respost el responsable del ram al diputat del Grup Mixt Josep Castells, durant la seva intervenció al ple del Parlament d'aquest dimarts.

Castells ha preguntat al conseller si considera adequat destinar recursos a "subvencionar mesures organitzatives i pedagògiques per oferir a les famílies la lliure elecció de primera llengua d'ensenyament".

Vera ha criticat la "precaria" situació de la finançament de l'educació en la passada legislatura i el suport de Més per Menorca a l'anterior Executiu balear, per la qual cosa ha assegurat que "gestionar millor no implica tenir més diners, sinó poder cobrir totes les necessitats amb eficiència".

Categoría

Illes Balears