Vidal i Costa es reuneixen amb el sector del taxi per "garantir de forma conjunta un servei de qualitat".

Vidal i Costa es reuneixen amb el sector del taxi per

PALMA, 3 Agost.

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, i el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, han mantingut una reunió amb el sector del taxi "per escoltar les seves demandes i poder establir unes pautes de treball conjunt per garantir un servei públic de qualitat als ciutadans".

Segons ha informat la Conselleria d'Habitatge en un comunicat aquest dijous, durant la reunió, Vidal ha assegurat que el sector del taxi "és essencial per a una comunitat autònoma com les Illes Balears, el motor econòmic de la qual és el turisme".

A més, la consellera ha mostrat el seu "interès en aconseguir una normativa adequada que reguli les necessitats del sector i garanteixi una major eficàcia del servei públic per als ciutadans de totes les Illes".

A la reunió hi han assistit representants de la Federació Independent del Taxi de les Balears (Fitib), la Federació Insular del Taxi de l'illa d'Eivissa (Fitie), l'Agrupació Auto-taxi (CAEB), la Federació Taxi Balear, l'Associació de VTC Balears, l'Associació Nacional del Taxi, l'Associació Menorquina de Radio Taxi i l'Associació de Taxis de Formentera, representats per la Fitib.

.

Tags

Categoría

Illes Balears