• dilluns 3 d'octubre del 2022

Yllanes: "El que García-Page anomena males companyies són les millors que pot tenir un partit que vulgui governar"

img

PALMA, 20 Set.

El vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, ha assenyalat aquest dimarts que el que el president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page anomena males companyies "són les millors que pot tenir un partit que vulgui governar".

En declaracions a Europa Press , Yllanes s'ha referit a les referències a Unides Podem del dirigent castellanomanxec, a qui ha recomanat visitar Balears "per veure com funciona un govern de coalició".

El també conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica ha reivindicat els avenços aconseguits, precisament amb governs de coalició tant a nivell autonòmic com estatal, fins i tot en un moment de pandèmia.

Així, s'ha referit a l'escut social ia altres fites " com la revaloració de les pensions i la pujada del Salari Mínim Interprofessional.

Alhora, Yllanes ha acusat García-Page d'estar pensant únicament en "perpetuar-se en el poder" en pensar que els ciutadans de la seva regió necessiten rebre un missatge "obertament conservador" "en lloc de reivindicar les polítiques.

D'altra banda, el vicepresident del Govern ha tornat a reivindicar la necessitat de reclamar per a les Balears la gestió aeroportuària després de l'increment dels nivells d'emissions durant l'estiu.

p>

Pel conseller, és "contradictori" que s'estiguin impulsant polítiques de promoció de les energies renovables al mateix temps que es fomenten noves rutes aèries.