Aina Calvo, nova secretària d'Estat d'Igualtat.

Aina Calvo, nova secretària d'Estat d'Igualtat.

MADRID, 5 Des.

La exalcaldessa de Palma i fins ara delegada del Govern a les Illes Balears, Aina Calvo, serà la nova secretària d'Estat d'Igualtat, segons ha anunciat la ministra del ram, Ana Redondo, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que ha aprovat el seu nomenament.

Calvo es converteix així en la número 2 d'Igualtat, un càrrec que en la passada legislatura van ostentar dues representants de Podem en aquell moment, Noelia Vera -ara dircom de Yolanda Díaz- i Ángela Rodríguez 'Pam'.

L'exalcaldessa de Palma ha tingut diversos càrrecs polítics al llarg de la seva carrera. A més d'estar al capdavant del Consistori palmesà entre 2007 i 2011, la socialista va ser diputada del Grup Parlamentari Socialista al Parlament balear entre 2003 i 2004.

Entre 2004 i 2006, Calvo va ser subdirectora general de Cooperació i Promoció Cultural Exterior a la Direcció General de Relacions Culturals i Científiques.

Després del seu període d'alcalde, va ostentar el càrrec de copresidenta del Consell de Municipis i Regions d'Europa el 2011. A partir d'aquest any i fins al 2015, va ser portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Palma.

Aina Calvo és llicenciada en Filosofia i Lletres i doctora en Ciències de l'Educació. També és professora titular des de l'any 2000 al Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears.

Tags

Categoría

Igualdad
¡Sorprén-me!