Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detinguts dos homes per ocupar una vivenda i causar danys a Palma.

Detinguts dos homes per ocupar una vivenda i causar danys a Palma.

PALMA, 6 de gener.

Agents de la Policia Nacional van detenir el passat dia 3 de gener, a Palma, a dos homes, d'origen algerià i de 21 i 23 anys d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de danys i usurpació d'habitatge.

En una nota de premsa, la Policia Nacional ha informat que els fets van ocórrer el passat dia 3 de gener al migdia, al barri de La Soledad, moment en què va entrar una trucada al 091 comunicant que s'havia produït una ocupació d'immoble.

Un cop al lloc, els agents es van entrevistar amb un vigilant de seguretat, qui els va manifestar que el mateix dia, de matinada, la policia ja havia actuat a la zona, a causa que s'havia activat l'avís per ocupació, comprovant els policies en arribar al domicili que la porta de seguretat havia estat retirada, a més de danyada, no observant persones a l'interior, per la qual cosa es va procedir a col·locar una nova porta de seguretat.

En el moment de l'actuació, el vigilant estava fent la seva ronda quan va poder comprovar que la porta de seguretat havia estat danyada i reemplaçada de nou per una porta de fusta, a més de ser coneixedor, per manifestacions de veïns, que durant tota la nit s'havien escoltat sorolls forts.

Un serraller havia procedit a obrir la porta que havia estat col·locada, procedint els agents a entrar a l'habitatge, els quals van poder comprovar que aquesta no tenia béns personals, ni subministrament d'aigua ni de llum, localitzant a dos homes en una de les habitacions, fent-se aquests els adormits damunt d'un matalàs.

Els policies van intentar entrevistar-se amb ells no mostrant-se aquests col·laboradors, no aportant cap documentació ni domicili, per la qual cosa els agents van procedir a la detenció de tots dos per un delicte d'usurpació d'immoble i de danys.

El vigilant de seguretat ha valorat els danys a les portes en més de 1000 euros.

A un dels detinguts li consten prop de 10 antecedents, havent estat detingut quatre dies abans per un delicte de robatori amb violència.

.