Dos detinguts a Manacor en dues operacions diferents per agredir sexualment a menors.

Dos detinguts a Manacor en dues operacions diferents per agredir sexualment a menors.

PALMA, 4 Set.

La Policia Nacional ha detingut a dues persones a Manacor, en dos operatius diferents, per agressions sexuals a menors.

Segons ha informat la Cap de la Policia Nacional en una nota de premsa, el primer dels arrestos va tenir lloc el passat 10 d'agost, quan agents de la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM) de la Comissaria de la Policia Nacional a Manacor, van detenir un menor per agredir sexualment a una companya, també menor d'edat.

Els fets van ocórrer el mateix dia en un conegut parc aquàtic recreatiu. Ambdós menors van coincidir al juny en un viatge recreatiu, moment en què el presumpte agressor va començar a realitzar insinuacions a la víctima.

Dies posteriors, en una sortida al parc aquàtic, mentre hi havia diversos menors en una piscina, l'agressor, aprofitant la seva corpulència en comparació amb la víctima, l'arrossegà per sota de l'aigua fins a portar-la a un lloc apartat i estret, on la subjectà contra la paret amb força, tapant-li la boca i consumant l'agressió sobre la menor. Després d'un breu espai de temps, la víctima va poder deslligar-se del presumpte autor, fugint del lloc i informant del succeït.

Els fets van ser posats en coneixement de la UFAM, que va detenir al jove i va posar el cas en coneixement de la Fiscalia de Menors.

El segon dels fets va ocórrer el passat 29 d'agost. En aquest cas, els agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut a un home per agredir sexualment a un menor mitjançant tocaments.

Els fets van ocórrer el passat dimarts, quan el menor, mentre estava en un conegut bar de la zona de Porto Cristo juntament amb la seva mare, va ser abordat per un conegut de la família.

L'individu, mitjançant engany i sota el pretext d'ensenyar al menor unes ulleres noves, es va endur aquest al seu propi domicili sense el consentiment de la mare.

Una vegada al domicili, l'home va començar a realitzar tocaments al menor, advertint-li que no havia de contar-ho a ningú i que era un secret entre ells.

Malgrat tot, el menor en poca estona va marxar del domicili i va ser localitzat per la mare, que li va preguntar pel seu parador. El menor finalment va explicar a la mare el succeït i la dona va alertar al 091.

Després d'entrevistar-se amb agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional, juntament amb el menor i la mare, es va dur a terme una batuda per la zona i es va localitzar al carrer al presumpte autor dels fets i es va detenir-ho.

En les investigacions posteriors, els agents van descobrir que l'ara detingut ja havia fet intents similars amb altres menors de la mateixa família.

El detingut va passar disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia a Manacor, que va dictar una ordre de distanciament amb la prohibició de s'apropar i comunicar-se amb la víctima.

Tags

Categoría

Illes Balears