El Govern autoritza l'ús del Fons de Contingència per a les ajudes al transport aeri als residents.

El Govern autoritza l'ús del Fons de Contingència per a les ajudes al transport aeri als residents.

MADRID, 29 d'agost.

El Consell de Ministres ha aprovat un acord que autoritza l'aplicació del Fons de Contingència, per un import de 170 milions d'euros, per fer front a les subvencions al transport aeri als residents a Canàries, Balears, Ceuta i Melilla, quan aquests viatgen dins del territori espanyol.

Aquesta assignació té com a finalitat atendre una ampliació de crèdit al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per atendre la despesa relativa a aquestes subvencions al transport.

Els Pressupostos Generals per al 2018 ja van autoritzar, amb vigència indefinida, incrementar al 75% el percentatge de bonificació per als trajectes entre Canàries, Balears, Ceuta i Melilla i la resta del territori espanyol.

Per a això, es va aprovar un Reial Decret que modifica l'import de l'ajuda al transport regular, tant aeri com marítim, als residents d'aquestes comunitats i ciutats autònomes situades fora de la península.

Així, per fer front a les bonificacions previstes per al 2023 es necessiten aquests 170 milions d'euros del Fons de Contingència.

Tags

Categoría

Transportes
¡Sorprén-me!