Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Govern rebutja que el seu director de Transparència exploti un agroturisme sense llicència. El Govern rebutja que el seu director de Transparència exploti un agroturisme sense llicència.

El Govern rebutja que el seu director de Transparència exploti un agroturisme sense llicència.

El Govern rebutja que el seu director de Transparència exploti un agroturisme sense llicència.

PALMA, 19 Abr.

El Govern balear ha negat aquest divendres que el seu director general de Coordinació i Transparència, Jaume Porsell, exploti un agroturisme sense llicència al Port d'Andratx.

En un comunicat arran de la notícia publicada per 'Diario de Mallorca', el Govern ha assegurat que Porsell va deixar de ser administrador de la societat gestora de l'establiment l'1 d'agost del 2023.

La Conselleria de Presidència i Administracions Públiques, a la qual està adscrit el director general, ha subratllat que Porsell va renunciar a aquest càrrec en compliment de la Llei d'Incompatibilitats. Segons ha indicat, aquesta renúncia "figura en escriptura pública".

A més, la Conselleria ha afegit que l'agroturisme, Sa Vinya del Port d'Andratx, "ni opera ni té cap activitat en l'actualitat a l'espera d'obtenir tots els permisos i autoritzacions pertinents".