El judici contra quatre acusats de traficar amb droga en un restaurant de Magaluf es celebrarà al desembre.

El judici contra quatre acusats de traficar amb droga en un restaurant de Magaluf es celebrarà al desembre.

Demanen 28 anys de presó per als quatre

PALMA, 6 d'octubre.

El judici contra quatre persones acusades de traficar amb drogues servint-se d'un restaurant de Magaluf es celebrarà finalment l'1 de desembre d'aquest any, després de suspendre's aquest divendres per un presumpte error en la instrucció.

Cap recordar que Fiscalia demana per als quatre processats penes que sumen 28 anys de presó i una multa de 370.000 euros.

La pena més elevada és per a l'acusat responsable del local, per a qui el Ministeri Públic demana vuit anys de presó i multa de 100.000 euros. Per a dos dels acusats se sol·liciten set anys de presó i multa de 90.000 euros i per al quart sis anys de presó i multa de 90.000 euros.

Segons l'escrit d'acusació, els processats s'aprovaven d'un restaurant de la referida localitat pel tràfic de drogues, principalment, entre turistes estrangers

La substància, relata Fiscalia, s'amagava en el domicili de dos dels acusats, molt a prop del restaurant. En aquests domicilis, la Policia Nacional va trobar en diversos registres gairebé 250 grams de cocaïna, entre altres substàncies, amb un valor de mercat proper als 30.000 euros.

Tags

Categoría

Illes Balears