Notícies Balears.

Notícies Balears.

El PSIB denuncia Ureña per prevaricació per renunciar a l'expedient de reclamació de les mascaretes. El PSIB denuncia Ureña per prevaricació per renunciar a l'expedient de reclamació de les mascaretes.

El PSIB denuncia Ureña per prevaricació per renunciar a l'expedient de reclamació de les mascaretes.

El PSIB denuncia Ureña per prevaricació per renunciar a l'expedient de reclamació de les mascaretes.

PALMA, 19 Abr.

El PSIB ha presentat en un jutjat de Palma una denúncia contra el director general de l'IbSalut, Javier Ureña, a qui acusen de prevaricació administrativa, tràfic d'influències i malversació de cabdals públics per la renúncia al primer expedient de reclamació de les mascaretes que es van comprar en pandèmia a l'empresa Soluciones de Gestión, investigada per l'Audiència Nacional (AN).

Ho ha explicat aquest divendres en roda de premsa, poc després de presentar la denúncia als jutjats, el portaveu parlamentari de la formació, Iago Negueruela, que ha comparegut acompanyat de la diputada Mercedes Garrido.

Els socialistes acusen Ureña de construir, amb el coneixement de la presidenta del Govern, Marga Prohens, i la resta de l'Executiu autonòmic, un expedient per ocultar la caducitat de la reclamació que havia iniciat l'anterior Govern.