Emergències 112 gestiona 25 incidents a Balears a causa del mal temps aquest diumenge.

Emergències 112 gestiona 25 incidents a Balears a causa del mal temps aquest diumenge.

PALMA, 3 Sep.

Emergències 112 ha gestionat aquest diumenge fins a les 11.30 hores un total de 25 incidents a les Illes Balears ocasionats pel mal temps, 13 d'ells a Eivissa, 11 a Mallorca i un a Formentera.

En un missatge a Twitter recollit per Europa Press, han recordat que continuen les alertes per fenòmens meteorològics adversos i han demanat "molta precaució" especialment al mar i amb els forts vents.

Concretament, dels 13 incidents a Eivissa, cinc han estat a Santa Eulària, quatre a Eivissa i quatre a Sant Josep; mentre que l'ocasionat a Menorca ha estat a Maó.

Per la seva part, a Mallorca, han tingut lloc quatre a Palma, dos a Calvià, un a Bunyola, un a Algaida, un a Felanitx, un a Fornalutx i un altre a Llucmajor.

Emergències 112 ha subratllat que segueix activat l'Índex de Gravetat 0 (IG0) per forts vents i fenòmens costaners a totes les Illes, mentre que l'Agència Estatal de Meteorologia de les Balears (Aemet) ha informat que està activat per aquest diumenge i el proper dilluns el nivell màxim d'alerta groga.

Tags

Categoría

Illes Balears