Grups de l'oposició estenen la seva mà al PP per a negociar pressupostos: "No ens agrada que Vox tingui un botó nuclear". Grups de l'oposició estenen la seva mà al PP per a negociar pressupostos: "No ens agrada que Vox tingui un botó nuclear".

Grups de l'oposició estenen la seva mà al PP per a negociar pressupostos:

   PALMA, 15 Des.

   Els grups parlamentaris de l'oposició (PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Unides Podem) han estès aquest divendres, en una roda de premsa conjunta, la seva mà al PP per negociar els pressupostos de l'any vinent, en considerar la situació actual de "caos". "No ens agrada que Vox tingui un botó nuclear".

   Així s'ha expressat el portaveu del Grup Socialista en el Parlament, Iago Negueruela, durant la seva intervenció davant els mitjans, acompanyat dels portaveus de MÉS per Mallorca i Més per Menorca, Lluís Apesteguia i Josep Castells, i la diputada d'Unides Podem Cristina Gómez.

   En aquesta línia, el socialista ha explicat que amb aquesta roda de premsa conjunta pretenen enviar "un missatge unitari i clar, fruit de la responsabilitat dels partits responsables, que volen oferir al Govern el seu suport per evitar un escenari de segregació lingüística i conseqüències socials incalculables".

   "El que fem és complex per a nosaltres. Per als nostres partits, posar a disposició els nostres vots, crec que democràticament mai havia succeït", ha enfatitzat Negueruela.

   De la seva banda, Apesteguia ha afegit que aquesta voluntat de negociar els comptes per part de l'oposició respon a la seva intenció de "aturar les bobades" i el "destruir-ho tot de Vox", perquè "ja ha provat la sang del PP i està disposat a tot per trencar-ho tot".

   Així mateix, ha recalcat que el fet de donar la mà a un govern del PP per negociar els pressupostos "és de l'assumpció d'una responsabilitat institucional i democràtica enorme". "El normal és que, per discrepàncies ideològiques dels grups, votem en contra, però entenem que estem davant una situació excepcional", ha insistit el portaveu ecosobiranista.

Tags

Categoría

Illes Balears