Notícies Balears.

Notícies Balears.

La direcció nacional de Vox obre un expedient disciplinari als cinc diputats del Parlament balear.

La direcció nacional de Vox obre un expedient disciplinari als cinc diputats del Parlament balear.

PALMA, 31 de gener.

La direcció nacional de Vox ha obert un expedient disciplinari als cinc diputats de Vox en el Parlament balear que van decidir expulsar del grup parlamentari al president del Parlament, Gabriel Le Senne, i a la presidenta del partit a les Illes, Patricia de las Heras.

Així ho ha explicat la portaveu parlamentària de Vox, Idoia Ribas, aquest dimecres després de la Junta de Portaveus, en la qual ha assegurat que els cinc diputats presentaran al·legacions.

D'altra banda, ha explicat que la seva formació "acata" la decisió de la Mesa del Parlament i que esperaran els informes sol·licitats. No obstant això, ha criticat que Le Senne s'"atrincheri" al seu despatx i "no dubti a negociar amb qui fins fa poc qualificava de colpista", en referència al PSIB.

De la mateixa manera, Ribas ha qualificat d'"actitud irresponsable i suïcida" les declaracions del vicepresident de Vox Balears, Fulgencio Coll, aquest dimarts en les quals va considerar que si es convoquen eleccions "els vents bufarien a favor". Segons la portaveu, demostra un "ús partidista" de les institucions públiques i "pretén esclafar l'acord de Govern".