L'Ajuntament d'Andratx treballa en modificar l'ordenança per habilitar places d'aparcament a les voreres. L'Ajuntament d'Andratx treballa en modificar l'ordenança per habilitar places d'aparcament als vados.

L'Ajuntament d'Andratx treballa en modificar l'ordenança per habilitar places d'aparcament a les voreres.
L'Ajuntament d'Andratx treballa en modificar l'ordenança per habilitar places d'aparcament als vados.

PALMA, 19 de setembre.

L'Ajuntament d'Andratx està treballant en la modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació per poder habilitar places d'aparcament en els guaites del municipi.

Segons ha informat en un comunicat, el departament de Serveis Comunitaris i la Policia Local treballen per alliberar places d'aparcament a Andratx, així com per crear places d'aparcament davant dels guaites amb autorització prèvia.

El Consistori, que indica que la falta d'aparcament al poble és "una realitat", apunta que fa unes setmanes va iniciar una campanya de revisió de línies grogues i guaites per poder alliberar els aparcaments que no compleixen la normativa vigent.

Així, treballa en l'ordenança municipal de circulació per crear guaites amb regulació especial, és a dir, crear una llicència d'estacionament per poder estacionar davant del guaita els vehicles que tinguin prèvia autorització.

A més, s'ha iniciat una campanya de retirada de senyalització no reglamentària i la Policia ha estat notificant als usuaris del mal ús d'aquestes senyals, tot sol·licitant la seva retirada en 48 hores des de la recepció de la notificació.

Totes aquestes accions estan lligades al conjunt de projectes que estan en fase de redacció per poder crear nous aparcaments públics als solars que va comprar l'Ajuntament amb aquesta finalitat.

Tags

Categoría

Illes Balears