Notícies Balears.

Notícies Balears.

Nou detinguts en l'operatiu contra el tràfic de drogues a La Soledat passen a disposició judicial. Nou detinguts en l'operatiu contra el tràfic de drogues a La Soledat passen a disposició judicial.

Nou detinguts en l'operatiu contra el tràfic de drogues a La Soledat passen a disposició judicial.
Nou detinguts en l'operatiu contra el tràfic de drogues a La Soledat passen a disposició judicial.

PALMA, 11 de maig.

Nou dels detinguts en l'operatiu policial contra el tràfic de drogues dut a terme el passat dijous al barri de La Soledat, a Palma, han passat aquest dissabte a disposició judicial.

Segons han informat fonts properes als fets, els agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udyco) de la Policia Nacional i la Unitat Operativa de Vigilància Aduanera de l'Agència Tributària a Palma han detingut 11 persones com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i defraudació de fluid elèctric.

L'operatiu s'ha saldat a més amb sis entrades i registres, acordades judicialment, on s'han intervingut diferents quantitats de substància estupefaent, concretament cocaïna i marihuana, així com diners en efectiu i altres efectes.

Així mateix, segons les mateixes fonts, s'han desmantellat i intervingut els estris de fins a tres plantacions llestes per cultivar al voltant de 1.000 plantes de marihuana. I s'ha retornat al seu legítim propietari la propietat d'un dels immobles registrats, que es trobava ocupat i que era utilitzat per allotjar una de les tres plantacions de marihuana intervingudes.

Amb tot, aquestes han conclòs que durant el desenvolupament de l'operatiu s'han detectat nombroses infraccions urbanístiques en tots els immobles registrats, que s'han posat en coneixement dels Cel·ladores de la Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma per a la seva elevació al Departament Municipal de Disciplina i Seguretat dels Edificis, amb l'objectiu sancionador oportú.