Passa a disposició judicial l'home detingut a Cala Major per maltractar i detenir il·legalment la seva parella.

Passa a disposició judicial l'home detingut a Cala Major per maltractar i detenir il·legalment la seva parella.

PALMA, 29 Des.

L'home detingut a Cala Major que inicialment es va presentar com a víctima d'un apunyalament per part de la seva parella però que al final es va descobrir que s'havia autolesionat, ha passat a disposició judicial a la tarda d'aquest divendres, acusat d'un delicte de detenció il·legal i maltractaments.

Aquest mateix divendres, la Policia Nacional ha emès una nota de premsa en la qual s'informava que aquesta persona ja havia estat denunciada anteriorment per la seva dona a la Unitat de Família i Dona de la Policia Nacional.

Les primeres investigacions dels agents van determinar que els accessos al domicili no estaven violentats, per tant no es podia incriminar a tercers a part de la dona i el domicili, que en primer lloc va ser detinguda i després posada en llibertat, tampoc era la causant de l'apunyalament.

L'individu va ser detingut aquest dijous acusat d'un delicte de detenció il·legal i maltractaments cap a la seva dona a Palma. Cal recordar que la dona prèviament havia estat detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa per una punyalada que va rebre l'home al pit, encara que posteriorment va quedar en llibertat en determinar-se que no va tenir participació en els fets.

El succés es va produir el passat dimarts, cap a les 22.10 hores, després de rebre una trucada als serveis d'emergències que alertaven que un home havia rebut una punyalada al pit i es desangrava al seu domicili.

Diverses patrulles de la Policia Nacional i de la Policia Local de Palma van acudir al lloc i van observar un home amb una ferida al pit, assistint-lo i sol·licitant la presència d'una ambulància.

Els agents van recaptar informació de la dona i parella de l'home que presentava la punyalada, que indicava que va trobar a aquest a llit ensagnat i que li havia comentat que havia rebut la punyalada en un bar proper en el transcurs d'una baralla i que després va anar al domicili.

La víctima en un principi va confirmar la versió de la dona, però posteriorment va reconèixer als agents que la seva dona l'havia apunyalat.

L'home va ser traslladat en ambulància a un centre mèdic i els agents van procedir a la detenció de la dona com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

No obstant això, les investigacions del grup d'Homicidis van constatar que no s'havia produït cap baralla al bar esmentat i que l'home va accedir al domicili sense cap ferida.

Els accessos al domicili no estaven violentats i per tant no es podia incriminar a tercers a part del domicili. Les investigacions van determinar que la dona no va tenir participació en els fets i per tant no va ser la causant de l'apunyalament, per la qual cosa va quedar en llibertat.

Els agents van tenir coneixement que la dona va ser objecte d'una suposada agressió i maltractaments per part de l'home en un moment anterior.

Tags

Categoría

Illes Balears